DET DU FOKUSERAR PÅ

VÄXERSÅ FOKUSERA PÅ DINA STYRKOR ISTÄLLET FÖR DINA SVAGHETER

Vill du utveckla din riding mer än en ridlektion i veckan på vanlig ridskola men känner att ett ansvar för egen ponny är för mycket?


Då är PONNYLIGAN något ni ska vara med i!En grupp att ha roligt med. Tillsammans möter vi nya utmaningar. Nästan som att ha egen ponny men ändå inte ha hela det stora ansvaret.

Vad innebär Ponnyligan?


Man har sin ponny 2-3dagar i veckan. Ibland har vi även en träff på helgen som beslutas tillsammans. Helgträffen kan vara att vi åker på Pay&Jump, hoppträning för annan tränare, bada med hästarna osv.


Måndagar har man sin "egen" dag då man pysslar om och rider sin ponny. Antingen på ridbanan eller en tur i skogen. Vuxen följer med och tar ansvar ifall något skulle hända. Det ska packas 2st höpåsar och hästens vattenhink ska diskas och fyllar med nytt vatten. Sadel och träns ska torkas av om det är skitigt samt skötselplatsen ska sopas efter den använts.


Onsdagar har vi gruppträning 19.00-20-00 Under den mörka tiden håller vi oss på ridbanan men så fort ljuset är med oss rider vi på gräsbanan eller naturhinder. Precis som de andra tillfällena sköter man om hästen och dess utrustning innan och efter ridpasset. 


Fredagar träffas vi 15.00 och rider ut när alla är klara..Efteråt är det lätt stalltjäns med att packa höpåsar, ta in hästar och en kort teori/reflektion över veckan.Pris för deltagande i Ponnyligan per månad


Mån + Ons ridning  2000kr

mån + Ons + Fre ridning 2500kr

Ons + Fre ridning 2300kr


Är helgträffen något utöver en vanlig hemmaträning så tillkommer den kostnaden.

JOIN US


VILL DU VAR MED?

Ryttaren ska vara mellan 8-14år och kunna hantera hästen i alla gångarter. Sadla och tränsa själv samt hoppa hinder på minst 40cm i galopp.

Antalet deltagare begränsas av storlek på ryttare och ponny men max 5st totalt.


Skicka ett mail till kusk@danneborg.se berätta om er. Namn ge mailet till Ponnyligan.