DANNEBORG Hästkrafter


Varmt välkomna till oss!


Vi är den lilla privata ridskolan där är alla välkomna att få lära sig samspelet med hästar både från marken, på hästryggen och i vagnen. Jag fokuserar på små grupper där man enkelt kan göra individuella anpassningar. Vi har ridskola tisdagar, onsdagar och torsdagar. Övriga dagar är medryttardagar och öppna för induviduella bokningar. Vi har även turridningar för barn en helgdag i månaden och på lov.


Kontakta mig via facebooksidan Danneborg Hästkrafter eller maila till kusk@danneborg.seJag som driver Hästkrafter heter Catrine. Mitt hjärta brinner för den älskvärda grenen inom ridsport som heter Sportkörning och att få lära ut hästkunskap i alla nivåer.


SENAST UPPDATERAT


2022-01-14

Terminens grupper och tider är nu uppdaterade. All information ligger under fliken Ridskola.


Under våren provar vi på ridning i block för de allra minsta 3-7år på onsdagar. Bokas i korta perioder och passar prefekt för de barn som är lite nyfikna på ridningen men man vill inte boka upp sig på en hel termin. Mer information finns här.


Vi startar upp en träningsgrupp som vi kallar Ponnyigan. Med fokus på att utveckla vår ridning och ha kul. Ridning är 2-3dagar i veckan. läs mer här